2017-06-16 74 views
記得以前同朋友黎食過呢度既creme brulee,覺得好好食,所以決定趁住Happy friday再次黎到餐廳位於半山,所以餐廳設有室內同室外座,行上黎已經熱辣辣,當然揀室內座餐廳地方闊落,裝修雅緻,比一般酒吧來得清幽舒服,仲放左好多酒Grilled Ribeye Steak一塊靚扒唔怕食得生,叫左3成熟,肉眼扒輕輕一切可以見到入面粉嫩既顏色肉質鮮嫩,牛味香濃,肉汁仲保持住係扒塊內Roasted Chicken,因為春雞Size比較細,所以肉質特別滑連配菜都好食,薯仔焗得好乾身,外脆內軟Creme Brulee 今次再黎食既目的係為左佢Creme Brulee 上既焦糖好脆身,整體食落仲有陣橙香味食落唔會膩,仲多左份清新感

Grilled Ribeye Steak
肉質鮮嫩,牛味香濃,肉汁仲保持住係扒塊內

Roasted Chicken
,因為春雞Size比較細,所以肉質特別滑
連配菜都好食,薯仔焗得好乾身,外脆內軟

Creme Brulee
今次再黎食既目的係為左佢
食落唔會膩,仲多左份清新感