上次已經食過佢既拿破崙🥹今次經過佢地既舖頭見到最新推出【 御 • 和風 Tiramisu 】獨有日式鮮果風Tiramisu 😍有四款口味包括:熟成芒果 、 香印提子 、 日式草莓 、伯爵茶無花果,足夠六人份量食!👫👨‍👩‍👧‍👧 每日限定製作2️⃣0️⃣個咋〰️適逢屋企人生日,媽咪最中意食香印提子,所以訂左香印提子Tiramisu($368)😎呢款既配搭好少見,幾新穎,個包裝好日系,係我中意既粉紅色櫻花花紋布!打開係個正方形仿木盒,盛載住表面滿滿的Mascarpone Cheese同粒粒香印提子🥹用料都好求質量細緻,大阪產高乳純正濃厚忌廉,加入意大利原產之進口高級Mascarpone Cheese😍配上具有濃郁甜香的鹿兒島産「薩摩赤玉」雞蛋,好似日式布丁般幼滑🤤🤤又保留左Mascarpone Cheese既綿密細緻,好邪惡!香濃幼滑,有別於一般傳統既Tiramisu,甜而不膩,層次更添豐富💕💕

適逢屋企人生日,媽咪最中意食香印提子,
所以訂左香印提子Tiramisu($368)😎
呢款既配搭好少見,幾新穎,個包裝好日系,
係我中意既粉紅色櫻花花紋布!

用料都好求質量細緻,大阪產高乳純正濃厚忌廉,
配上具有濃郁甜香的鹿兒島産「薩摩赤玉」雞蛋,
好似日式布丁般幼滑🤤🤤
又保留左Mascarpone Cheese既綿密細緻,
好邪惡!香濃幼滑,有別於一般傳統既Tiramisu,
甜而不膩,層次更添豐富💕💕