最愛車仔麵 Foodie_CookieLevel 22019-07-112K views Follow 呢間車仔麵真係冇得輸, 平日中午冇得ding my lunch box, 我都心思思去呢間小店食車仔麵. 佢個湯底唔係只得咸嘅豉油味咁單調, 食得出係有料到. 我平時都係叫豬皮, 豬腸, 魚蛋加辣醬 (辣醬係必須嘅) (埋單$39), 豬腸好乾淨, 冇一陣臭臭味, 堅係正, 必點! 豬皮爽滑彈牙勁索湯, 都係必點餸之一. 至於魚蛋, 應該算是情意結, 香港地道街頭小食嘛! 不過呢間小店嘅魚蛋都好有質素, 又爽又彈, 一D都唔似其他店用嘅發水魚蛋. 整體食物質素高, 味道正, 翻食指數係極高. 呢間小店唯一特別係冇座位提供, 平時只可以喺bar枱立食, 或者買外賣返公司食, 所以大家都好快食完就閃人3餸車仔麵$39The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.1Share最愛車仔麵 車仔麵之家 https://s.openrice.com/QrKT0mVqq00Report Post Ratings5Taste3Decor3Service4Hygiene4ValueRecommended Dishes3餸車仔麵$39Date of Visit2019-06-27Waiting Time10 Minutes (Dine In)Spending Per Head$40 (Lunch)