2025-05-05
🇯🇵經過見到呢間好靚嘅櫻花樹好搶眼🥰食個台式火鍋好開心呀🥳🔥湯底我地揀咗鴛鴦鍋😋養生鍋❤️入面好多好有益嘅食材🥬味道較清👅另一個就揀好香濃嘅椰子鍋🥥呢個味道清甜又濃𨚲✅用黎灼牛肉就非常之夾呀🤤套餐B : 已經包埋有六品靚肉🥩想食仲可以繼續追加✅QR code入面有好多台式小食,鹽酥雞、台灣香腸、澎湖花枝丸😋台式飲品仲有我哋最鍾意嘅仙草奶茶同百香果綠茶添😋好豐富呀👍▫️澳洲M7牛胸腹▫️澳洲250日穀飼卡樂Beef▫️精選牛板腱▫️日本鹿兒島茶美豚梅肉西班牙栗飼豬梅片▫️紐西蘭羊肉卷🍴自助吧🥬🍡▫️枝竹▫️牛柏葉▫️麻吉燒▫️米血糕▫️魚蛋▫️芝士年糕▫️豆卜▫️龍蝦丸▫️甜不辣▫️凍豆腐▫️蟹肉棒▫️炙燒芋泥寶▫️百頁豆腐▫️獅子狗▫️芝士腸▫️蛋餃▫️貢丸▫️午餐肉🥬蔬菜類:款式都有好多,而且refill得好快,基本上每一次出去啲材料都係滿滿的👍南瓜🎃生菜🥬冬瓜、萵筍、莧菜、翠玉瓜、杏鮑菇、菠菜、紅蘿蔔🥕白蘿蔔、粟米🌽娃娃菜、粟米筍、A菜金針菇同埋鮮冬菇添🍄感覺好健康呢😍
▫️澳洲M7牛胸腹
▫️澳洲250日穀飼卡樂Beef