2007-07-05 12 views
平時都鐘意幫襯小南國, 覺得佢好味, 又唔係太貴. 上星期先知道原來公司對面就有一間小南國, 攪到我平時仲要千里迢迢去銅鑼灣個間, 真係低b左.同事一行十一個人一齊去食lunch, 點左好多菜, 其中藉得大力推介既有1)糖醋小排骨: 酸酸甜甜, 好開胃, 而且小排骨好淋, 好味~(2)雪菜粉皮: 清清地, 粉皮好滑, 好味^^(3)小黃魚: 其實都幾大條, 脆卜卜, 幾香口(4)生煎包: 我的至愛, 暫時都未食過一間係好食過佢既, 每次必點.仲叫左好多食物, 如蘿蔔絲酥餅, 皮蛋豆腐, 菜飯, 螞蟻上樹, 川辣雞等等. 好豐富的一餐, 十一個人最後都食唔曬.

同事一行十一個人一齊去食lunch, 點左好多菜, 其中藉得大力推介既有:

(1)糖醋小排骨: 酸酸甜甜, 好開胃, 而且小排骨好淋, 好味~
(2)雪菜粉皮: 清清地, 粉皮好滑, 好味^^
(3)小黃魚: 其實都幾大條, 脆卜卜, 幾香口