2021-07-26
上次還剩coupon,要chur盡佢,最後一天,還有此間可以訂枱,不用排隊。 高檔西餐廳裝潢,颜色鲜明,枱與枱距離寬濶,環境舒適。 頭盆田園沙律,車厘茄加一小缀芝士,橄欖半粒,酸橋頭作伴,全烤甜椒洋葱做切片,用粉皮圈起,有心賣相,好睇慳的菜。 白忌廉湯,有些芝味,心理上有。 香蒜青口意大利闊麵$188,汁清甜可口,白酒味不濃,麵質爽,青口鮮度一般,嫩度可以。 香煎太平洋鱸魚柳$208,青檸牛油汁,香煎脆皮,不是急凍,新鮮,跟我在街市買回來那種味一樣。 +28甜品,名字好長,以為好抵食,樣樣有可借.好少,覆盆子毛士,淡梅味,滑及甜度ok,香味無乜,黑加倫子泡沫,一泡沫,未食真,消失咗,棉花糖,唔睇翻餐牌唔知有,可能在毛士底個件?藍梅一粒,睇相知有,白朱古力,白色糖霜,lok lok脆,碟底朱古力剷唔起。 需然某些份量少,但真坐得舒適悠閒,最重要有coupon😃平咗!
高檔西餐廳裝潢,颜色鲜明,枱與枱距離寬濶,環境舒適。
白忌廉湯,有些芝味,心理上有。