2021-08-31 301 views
未試過落錯單錯得咁離譜,仲要服務差態度差!一行四人一心去支持呢間餐廳,當中有三個餐同一杯野飲都落錯單,而重點係店員多次要求我哋接受我哋冇叫嘅食物。第一次送錯2碟意粉,我哋要求店員check單同換返,店員A拒絕幫我哋,催左幾次佢都不斷重複要等落單嘅店員B去處理,叫佢收返錯嘅餐佢又唔肯。等左十分鐘,店員B終於出現,仲大條道理話冇三文魚所以幫我哋轉左另一碟意粉,但問題係你落單時冇講啊!我哋反映返佢應有嘅盡任後,無奈地照要左兩碟錯嘅嘢。點知,齋啡又落錯左變左latte,同店員B講換返杯齋啡,佢又想企圖叫我哋接收埋杯錯嘅嘢飲,我哋話朋友唔飲得奶佢先肯換。差唔多成個鐘後,我地仲爭一個餐未黎,同店員A催左一次後,因為唔係佢落單嘅關係,佢再次唔理我哋,交俾店員B處理。點知店員B又再次落錯單,又再次要求我哋接收個錯嘅餐,我哋好堅持要返原本叫個餐,佢先不情願地俾返個餐我哋。價錢係尖東嚟講算平,但真係貼錢買難受,仲要俾10%服務費,換來如此差勁嘅服務。絕對無下次,bye
未試過落錯單錯得咁離譜,仲要服務差態度差!

絕對無下次,bye

2021-08-29