2017-05-31
位於朗豪坊12樓的monster sushi食材每天由日本空運直送抵港 再配合傳統手藝製作江戶前壽司 食客還可以用傳統食用方法 食出真風味全新推出的餐牌monster sushi 帆立貝壽司 油甘魚腩壽司這款就是鼎鼎大名的monster sushi 有帆立貝 鵝肝醬 海膽 吞拿魚 魚子醬 食材矜貴 味道有層次 賣相吸引海膽軍艦 左口魚壽司 三文魚腩壽司比目魚壽司 值得稱讚 有喜出望外嘅感覺 魚肉結實 有咬口 慢慢會滲出魚油嘅香味 停留在口腔的味道一陣子也不散海膽軍艦 有兩款唔同海膽組合而成 海膽份量多 快要爆瀉的感覺 好好味蔥碎拖羅爆蛋個名真係冇改錯 完全地有驚喜 吞拿魚蓉配合鵪鶉蛋 入口軟滑 一咬開即刻爆漿極上拖羅 中拖羅 是吞拿魚中的極品 入口即溶高質素 食材新鮮 服務態度好 環境舒適 這就是我給monster sushi的評價
全新推出的餐牌
monster sushi 帆立貝壽司 油甘魚腩壽司