最中意食韓國菜😍 sylvia996Level 42025-11-0340 views Follow 我自己一向中意食韓國菜,但香港黎講韓國菜性價比通常比較低,今次呢間係冇令人失望。店舖貼滿唔同懷舊主題嘅海報同旗子,令人真係置身於韓國一樣。我地2人叫左細嘅八爪魚海鮮鍋同半份柚子炸雞。八爪魚鍋一上枱份量多到嚇親我地。除咗有一大隻八爪魚外,原來仲有其他海鮮,例如大蝦、青口、鮑魚、扇貝同硯等。所以等滾左之後,海鮮嘅鮮味出曬黎,令鍋入面嘅蔬菜類索曬湯嘅精華,更加好味眾多海鮮之中,最好味的是大蝦同八爪魚,好鮮同彈牙;而且湯底飲得出冇咩味精,因為飲完唔頸渴至於柚子炸雞原本我地都抱不大嘅期望去試,但非常有驚喜!炸雞因為真係即叫即炸,外皮好香脆,而且係採用左韓國柚子醬,解去炸雞嘅油膩感,所以我地清曬成碟另一樣值得一提嘅係,店員服務態度也很好。除咗會問客人需唔需要影相、為你剪海鮮等你方便食,甚至會問你夠唔夠飽最後仲會提供埋甜品添!3The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare最中意食韓國菜😍 韓國釜山海鮮鍋 https://s.openrice.com/QrKT0QWnV00Report Post Ratings4Taste5Decor5Service4Hygiene5ValueDate of Visit2025-10-31Dining MethodDine In