2016-05-17 2487 views
呢間酒吧 最出名緊係成地都係花生殼岩晒香港人 點解?! 因為可以一邊食一邊同朋友吹水 仲可以隨地掉垃圾壓力大 有得咁樣做都幾開心架相約朋友食完飯咁就去左呢間吧到飲杯野傾下計見到佢有最新既SAKURA味KARIN BEER價錢我諗都係劃一價錢 無咩高低食住花生等酒飲 最開心係佢有沙冰泡泡啤酒我上次飲係係泰國 香港當時淨係得南華會間餐廳先有得飲所以係香港要飲到沙冰版KARIN 係好難架!!黎到喇 雖然個樣就無幅圖咁靚仔 但佢做到呢個一PAT 沙冰既感覺都好唔錯我見住佢整我杯SAKURA 原來係會落PASSION FRUIT既糖水黎做個BASE 跟住再落啤酒 唔會係好紅或者好粉色 只係有少少深色 飲落去就一啖沙冰 涼入心 杯飲加左糖水之後會有少少熱情果同桃味幾清新同新熲 好過成日都飲1664 BLANC 又或者其他啤酒 一杯唔覺唔覺就飲晒 而且佢仲可以保持到個溫度添!
呢間酒吧 最出名緊係成地都係花生殼
壓力大 有得咁樣做都幾開心架

相約朋友食完飯咁就去左呢間吧到飲杯野傾下計
見到佢有最新既SAKURA味KARIN BEER
價錢我諗都係劃一價錢 無咩高低
食住花生等酒飲 最開心係佢有沙冰泡泡啤酒
我上次飲係係泰國 香港當時淨係得南華會間餐廳先有得飲
所以係香港要飲到沙冰版KARIN 係好難架!!
sakura  beer
我見住佢整我杯SAKURA
原來係會落PASSION FRUIT既糖水黎做個BASE
跟住再落啤酒 唔會係好紅或者好粉色 只係有少少深色
一杯唔覺唔覺就飲晒 而且佢仲可以保持到個溫度添!
2016-05-14
$68 (Other)