2017-03-23 2113 views
我朋友有兩張100coupon 所以就同朋友兩個人黎食dinner, 冇提前book位所以坐唔到海景位。兩個人叫左一個菠菜意大利飯同拼盤!食到勁飽!一叫完野食即刻黎左餐包!暖暖地都脆卜卜!菠菜意大利飯份量大!有菠菜味同奶油香!但亦唔會太漏。見人地講話冇咩味我又覺得還可以。係比清淡既意大利飯!但值得一試!拼盤偏貴!一盤連加一就已經過400!牛肉不錯有肉味!香腸係芝士腸非常美味!但羊架就一般般。同餐廳講話要7成熟!出到黎似5成熟...不單止有血只有邊邊係熟!中間全紅...技術一般般!之後叫佢要再入去煎一煎!會為左意大利飯再黎!但拼盤就唔會考慮了!但偏貴!total 6xx, 減完200都要4xx. 但係個景好靚靚!
兩個人叫左一個菠菜意大利飯同拼盤!食到勁飽!
一叫完野食即刻黎左餐包!暖暖地都脆卜卜!
菠菜意大利飯