2018-12-27
呢間餐廳隱身喺單車館入面,半開放式嘅設計,餐廳走文青路線,入面有排大書櫃,方便文青漂書。煙三文魚凱撒沙律 超大盤,麵包粒相當香脆,煙三文魚好正芝士薯條 香脆既薯條上淋滿車打芝士 好邪惡 但又令人食唔停口黑松露醬野菌意大利粉,濃郁的忌廉汁平均分佈在每條意粉上,野菌夾雜著滿滿的黑松露香,正千島海鮮PIZZA正,爆芝拉晒絲,真係味覺同視覺大享受食完前面咁多樣,已經飽飽地,但見到甜品好吸引價錢又唔貴,忍唔住同朋友叫左個甜點,店員話係即叫即整,所以要等等微熱又有厚度既窩夫,外脆內軟,配上雪糕同濃稠醬,為呢餐晚餐帶黎好滿足既感覺特飲點了香茅及橙我係俾佢個名吸引左,清涼之吻,有薄荷,薑,香茅同橙汁,呢個配搭真係好正!真係好清涼!自助形式自己打餐具醬汁,唔使假手於人快靚正西餐價錢來說好抵食,味道亦不錯,環境乾淨坐得又舒適,店員反應快有求必應機,用餐無時限食飽又無催促,食完唔會趕你走,侍應唔會打擾你,比客可以悠閒咁用餐同傾計坐足成晚,真係現今少有。
煙三文魚凱撒沙律 超大盤,麵包粒相當香脆,煙三文魚好正
芝士薯條 香脆既薯條上淋滿車打芝士 好邪惡
但又令人食唔停口
千島海鮮PIZZA正,爆芝拉晒絲,真係味覺同視覺大享受
特飲點了香茅及橙
我係俾佢個名吸引左,清涼之吻,
有薄荷,薑,香茅同橙汁,呢個配搭真係好正!真係好清涼!
自助形式自己打餐具醬汁,唔使假手於人快靚正
Other Info. :
食西餐竟然無收加一真係世間罕見,抵!