普普通通,比外面稍貴 AlexLai3599Level 22016-06-20514 views Follow 同朋友仔食完晚餐食唔飽就直落去食糖水! 我哋本身諗住去聰嫂,但係條龍實在太太太太太太長了🤕,所以開Openrice睇附近嘅甜品鋪,就揾到依間。 等咗位大約5分鐘,就有得入去食了! 😀 因為入面嘅甜品偏貴,所以就叫咗兩個,三個share食!芒果雪花卷$42入面個芒果好甜幾好食,同出面嘅糯米磁幾配搭 !益力多芒果綿花冰$57依個益力多芒果綿花冰,我個人就唔多推薦大家食。佢冇乜芒果味,被益力多遮蓋晒。唔知係咪為咗配合隻碟嘅大細,喺側面加咗一堆紅豆,同埋兩粒芝麻湯圓,但其實九唔搭八,一啲都唔啱味😅 總括而言,質素麻麻,同價位不配。The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.1Share發記甜品 https://s.openrice.com/QrKT0gCKd00Report Post Ratings3Taste3Decor3Service3Hygiene1ValueRecommended Dishes芒果雪花卷$42Date of Visit2016-06-17Waiting Time5 Minutes (Dine In)Spending Per Head$34 (Last Night Supper)