2012-08-04
因為買左團購 ,所以可以用$68(原價:$138)食河豚拉麵去到門口有幾張椅比你坐住排隊等食同時會比幾張手寫 menu 比你睇住先 (個 menu 1 張相都無囉,比 d 誠意得無? )你要諗下食咩,入座果陣要一次過叫曬所有野食,因為之後係唔比加單 (Non-sense!!! )等左大約10分鐘度河豚拉麵就到 lu 份量還可以啦,湯底就係麵鼓湯,味道都可以嘅d 面就比較幼身,比油麻地橫岡果d 面為幼到河豚本身就好細件, 味道較甜,似用左日式照燒汁 Overall 來講真係超級普通,無咩特別囉 -- 日式照燒汁係人都知咩味啦 個人覺得試一次都 ok 嘅, 未到好差唔好食要比喊 rating 嘅~~不過要我去多次都真係要考慮下囉
去到門口有幾張椅比你坐住排隊等食
等左大約10分鐘度河豚拉麵就到 lu
d 面就比較幼身,比油麻地橫岡果d 面為幼
不過要我去多次都真係要考慮下囉
Other Info. :
Personal opinion:
作為一間拉麵店(甚或其他食肆) 唔比加單呢下好 q 低 b 囉!!!!!
如果客人覺得唔夠飽,或者好好味想 encore, 咁點先?
我知香港鋪租貴,人工費, 鋪位細,生意難做
唔比加單可以加快人客流轉,做多d生意 (純屬個人推)
但係呢個都唔係一個唔比加單的理由, 超級唔 make sense 囉
東京池袋出曬名果間"無敵家"夠得 16 個座位啦,又唔見人地唔比加單??
唔通你好食過人地??