2019-03-19 974 views
好多次行過尖東去紅磡嘅天橋,都會見到笑容滿面嘅伯伯,喺度派一張設計同印刷非常精美嘅小店傳單,今日終於的起心肝幫襯間小店。一入到小店裏面聞到濃濃嘅咖啡香味,更重要的發現係,佢哋好有夫妻相 - 兩個都係笑容滿面,對人好熱心、亦好肯去學習,好積極咁樣學廣東話👍🏻👍🏻👍🏻原來係小店裏面坐鎮的係伯伯的太太,售賣麵包早餐咖啡,好sweet sweet 的一對💕💕太太熱心的介紹店內的配搭和選擇我今日點左個Caramel Latte, 店主嘅太太仲好細心咁問我,需唔需要叮熱個三文治,咖啡洗唔洗用Soya Milk 🥰🥰🥰 晨早感受到人間的溫暖💖💖💖Brown Bread 除咗健康,仲非常飽肚,有口感😍😍😍食左半份,就已經飽左,可以留返半份晏小小食👍🏻👍🏻👍🏻唔洗好似平時咁,一早食完個早餐,未到1點放飯,就肚打鼓🥁

2019-03-19
$45 (Breakfast)