2019-11-23 698 views
老闆娘好好人,有熟串燒,老闆娘話燒海鮮需要時間,有熟串燒食…可以更有效率使用時間,邊食邊燒,記得一定要加100蚊可以食足7款海鮮,加左先有亮點。。。有生蠔,帶子,帆立貝,鮑魚,海蝦,海蜆,(蟶子皇(睇好唔好彩)唔係成日有)海鮮…帆立貝👍勁新鮮,勁鮮甜,燒完d汁飲落肚都得,海蜆👍無沙有海水味,都算大隻,鮑魚👍 新鮮、肉質彈牙爽口。海蝦 多膏,3分2係新鮮。有一兩隻唔係太新鮮…但勁興奮,大大隻好似啲小海蝦咁🤗其他串燒都好正,小番薯,芝心丸,牛油金針菇,豚肉金菇,九菜,茄子,芝士黑松露撈麵👍(好食但好飽肚),牛舌正👍。因為兩個人食,共用一個爐所以食到好多野😆,第一次覺得俾3佰幾係值,好食,食得勁開心,唯一美中不足,係飲品種類唔算多百事,七喜,新奇示橙色,玉泉蜜桃,玉泉檸檬,維他蒸餾水,烏龍茶。