2024-05-02 29 views
以前舊公司成日會叫呢一間嘅到會,個個都話好味,質素一啲都唔Hea!今晚約舊同事食飯就講起呢一間餐廳,佢話其實現場食仲好味,咁我梗係要試吓啦!餐廳環境幾舒服,比人自在感~餐牌好多選擇,有散嗌、有晚餐~我地懶得諗就叫左兩set晚餐,包餐包餐湯煮食飲品、甜品用大碟放上餐湯同餐包,感覺好精緻。個餐湯係西蘭花忌廉湯,好夠熱,creamy滑溜。我叫咗晚市套餐DS2 :香煎鰽魚魚柳 伴海鮮濃汁 $222 開頭又擔心西餐嘅魚會鞋,點知佢整得好好味,肉滑皮香,加埋海鮮濃汁 好惹味!晚餐唔配飯/意粉,係配炸薯條,好香脆~ 朋友就叫左晚市套餐DS3 燒美國Prime級牛扒 8oz $248朋友話好有肉味,唔乾有肉汁,亦唔會有肉渣,肉質有質素! (自選配 熱檸茶 $0 )(自選配 熱柚子蜜 $0 )最後竟然有甜品!仲要打卡able!有3件朱古力蛋糕,其中兩件係我中意食嘅brownie! 好滿足呀!

餐廳環境幾舒服,比人自在感~
餐牌好多選擇,有散嗌、有晚餐~
我地懶得諗就叫左兩set晚餐,包餐包餐湯煮食飲品、甜品

我叫咗晚市套餐DS2 :
香煎鰽魚魚柳 伴海鮮濃汁 $222

晚餐唔配飯/意粉,係配炸薯條,好香脆~

朋友話好有肉味,唔乾有肉汁,亦唔會有肉渣,肉質有質素!

(自選配 熱檸茶 $0 )
(自選配 熱柚子蜜 $0 )

最後竟然有甜品!仲要打卡able!
2024-04-28
$250 (Dinner)