2020-06-25 1235 views
今日8:45pm左右落既單,問你地10pm拎既單接唔接,你地又話ok,結果10pm正黎拎,要我地等到10:56pm先有得拎,係門口呆坐一個鐘。其實我地有留電話俾你,你做唔切可以打黎講聲問我地等唔等!同我地講十分鐘又十分鐘,你做起左我地又唔好意思唔要!有無諗過人感受!一句唔好意思都無講聲!仲要同我地講係我地之前有四張單,其實關我咩事?時間管理唔係你地負責既咩?點解要轉嫁落消費者到?你做唔切唔緊要,講聲都得,其實十點開始我地就坐係你門口等!就算你忙到無時間打黎,伸個頭出門口講聲都得掛!唔好以為係地全部自己人鋪頭就投訴唔到你地,我就上呢到同咁多人講。
2020-06-25
Waiting Time
120 Minutes (TakeAway)
Type of Meal
Dinner