2021-12-05
慶祝完sem食餐海鮮餐,補充營養😂。入到去好多畫掛在牆上,任你睇任你買,紅磚牆打卡一流,環境幾有氣氛!我們在海鮮拼盤還是斧頭扒猶豫了10分鐘,最後決定海鮮到尾🤪😋.海神海鮮船極建議必叫!有一打蠔,兩款半打,有來自南非和愛爾蘭蠔。店員細心講解要由頭食到尾,船左食到船右,由淡到濃,並附上三款含有酒精的醬料分別是香檳、威士忌、清酒,好特別呀!愛爾蘭蠔海水味淡但鮮味,南非蠔厚肉creamy,多汁清甜!正呀!船身有黑松露柚子蟹肉他他,好開胃,加了芫荽有種泰國風情、無酒精血腥瑪莉大蝦,醬汁可以飲,廚師特別調製,飲了一杯,倫酸甜味道,還有蟹子鮑魚,鮑魚彈牙爽口!.海鮮拼盤利害,食完冷盤,食番個熱盤,眼見有大蝦、龍蝦、帶子、魷魚、青口、大蜆、三文魚、德國腸、粟米、椰菜花、西蘭花、蒜蓉多士,適合二至四人,我們兩個食晒🤣海鮮好新鮮、特別青口好甜,醬汁偏西班牙風,微辣好野味!.1664啤酒是必需!.最後加個朱古力慕絲蛋糕就滿足了!
食餐海鮮餐,補充營養😂。
海神海鮮船
極建議必叫!有一打蠔,兩款半打,有來自南非和愛爾蘭蠔。
海鮮拼盤
海鮮好新鮮、特別青口好甜,醬汁偏西班牙風,微辣好野味!
啤酒是必需!
最後加個朱古力慕絲蛋糕就滿足了!