我地為左佢既180度無邊際螢幕而黎😆上到二樓心入面嘩左聲,當時投影既畫面係星空,好靚同超有feel😍我地食飯期間仲轉過兩次投影,一次係東歐城景,一次係水母,咁岩隔離枱有人生日,轉左一陣生日快樂既投影添😮黎呢到慶生都幾有驚喜!▫️泰式牛油果大蝦沙律 ($128)牛油果夠熟冇苦澀味,大蝦亦新鮮彈牙,沙律由切粒牛油果、蕃茄、腰果、椰絲拌成,加上泰式酸汁,味道酸甜好開胃。▫️燒魷魚 ($88)原條魷魚切片上,燒得好香,食落彈牙又有啲嚼勁,點埋配有既泰式青辣醬更惹味。▫️真.海膽忌廉意粉 ($228)海膽幾新鮮,意粉軟硬適中,全都掛滿海膽忌廉汁。▫️基地炒飯($288)我地覺得呢個最好食😋大推!龍蝦半邊上仲有大隻蟹蚶,芝士舖面焗出黎好香,仲灑滿蟹籽😍龍蝦肉多,仲有蝦膏,可以撈炒飯食。炒飯出色,炒得粒粒分明又有鑊氣,每粒都痴到蛋絲,一上枱已聞到好香👍🏼▫️香蕉煎餅($128)食落內軟外脆,加上朱古力醬同煉奶,好味😋▫️Green finger ($118)▫️Base brother ($118)我自己偏好Green finger既青瓜味,而Base brother就係偏檸檬酸,兩杯都好飲😀
我地食飯期間仲轉過兩次投影,一次係東歐城景,

▫️泰式牛油果大蝦沙律 ($128)
泰式牛油果大蝦沙律

▫️燒魷魚 ($88)
燒魷魚

▫️真.海膽忌廉意粉 ($228)
海膽幾新鮮,意粉軟硬適中,全都掛滿海膽忌廉汁。
真.海膽忌廉意粉

▫️基地炒飯($288)
我地覺得呢個最好食😋大推!
基地炒飯

▫️香蕉煎餅($128)
食落內軟外脆,加上朱古力醬同煉奶,好味😋
香蕉煎餅

▫️Green finger ($118)
▫️Base brother ($118)
Green  finger  &  base  brother

Type of Meal
Dinner