2020-10-19 2030 views
嚟到呢個補給站,環境舒適,士多居民親切,雖然價錢相對地不會太便宜,但係喺呢個地理位置,我覺得咁樣嘅價錢同埋食物嘅質素係非常合理的,畢竟唔係外面交通咁方便。由西灣亭出發,行到呢度非常肚餓🤣兩個人叫咗一碟星洲炒米,餐蛋公仔麵,炸燒賣和炸雞皮肶+2杯冰檸檬茶。有海景有美食(當日條橋俾水浸左,要行另一邊路先可到達海風士多)星洲炒米都幾大份,足料好味😋餐蛋出前一丁,$40,係好普通嘅嘢不過佢又整得幾好食,午餐肉唔會「薄切切」,仲有兩條山菜:炸燒賣$20,上面有椒鹽,粒粒脹卜卜:後加嘅炸雞皮肶$35;係細隻咗少少,不過係好味的。嚟到呢度相信大家都唔會話對食物嘅質素有非常高嘅要求,行到肚餓食咩都好食🤣不過呢間士多嘅食物係唔錯嘅,坐喺度吹下海風真係幾enjoy~

星洲炒米都幾大份,足料好味😋

炸燒賣$20,上面有椒鹽,粒粒脹卜卜:

後加嘅炸雞皮肶$35;係細隻咗少少,不過係好味的。