今早同老公仔係呢附近搵食,黎到呢間brunch club, 見到食評唔錯,就過黎咯~開始時見呢頭斜路無乜人,諗住都可以靜靜地食下個午餐~一入到去原來都接近full, 店內店外小巷係兩個世界喔~一坐下店員非常有禮的招呼,開始我地充滿能量既星期六放假lunch點了卡邦尼同自家製醬汁蝦意粉,各98蚊,另加兩杯野飲。我點了西柚汁,老公點左朱古力香蕉smoothies~上菜啦…兩個意粉賣相唔錯,卡邦尼仲有隻蛋係上面。原來自家製汁係青醬,有洋蔥碎,味道不錯,蝦有4隻,都有鮮味。卡邦尼就重芝士味,如果喜歡芝士的朋友可以一試西柚汁鮮窄沒有糖,飲落ok不過有點苦味。朱古力香蕉個樣無乜特別,飲落老公話分別有朱古力同香蕉味…整體黎講,除了因假日人多較迫同嘈外,都係呢區歇腳的好地方

整體黎講,除了因假日人多較迫同嘈外,都係呢區歇腳的好地方
卡邦尼意粉,朱古力香蕉
西柚汁