星期一做野做到7:30pm,同同事一齊收工去揾野食,一齊去左食扒,cow bean 都唔算新開,但在荃灣就唔係點食過。8:00都仲好多人等下,但個侍應同我講可能因為落雨所以今日特別多人。我成日都覺得有人等的鋪路都唔會差得去邊😀。肉眼牛扒(300g)我原本預期自己可以輕鬆食晒,但最後我食唔晒。但一黎到的感覺係好香,而且如果想熟少少可以自己用鐵板的餘温再煮耐少少,味道都幾重牛味,但,後期食的牛開始有少少un 。如果下次的話,我會想試下更高級的M7和牛,好似好吸引咁😋我加左套餐可以加3款自己的選擇,我要左薯條、沙律同面鼓湯沙律味道都幾好味,不過大份少少我會更開心(其實都唔少,不過我比較大食)+$29 就可以嘆帆立貝2隻當然我有加錢試試,都幾大隻,個人認為抵食之選,必然要加😆本來無咩期望的面鼓湯原來都幾足料下,,我碗湯有兩隻蜆🤫唔知係咪我先有呢🤔

肉眼牛扒(300g)

我加左套餐
可以加3款自己的選擇,我要左薯條、沙律同面鼓湯

+$29 就可以嘆帆立貝2隻
當然我有加錢試試,都幾大隻,個人認為抵食之選,必然要加😆

2019-05-27
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$180 (Dinner)