2025-07-31
最近牛大人推出咗「炎夏椰樂祭」,以椰子做主題,除咗一堆椰子味嘅嘢食同嘢飲,仲有椰子味嘅MÖVENPICK雪糕🍦鐘意椰子嘅我當然唔會錯過🤤★̆̈ 「日本黑毛和牛A4+ 」餐(20:30入座) $498🍲 湯底✐ 木瓜椰皇嫩雞鍋雞好嫩滑,個湯清甜又消暑✐ 牛大人秘方麻辣鍋 我最鍾意叫呢個湯底,香辣得嚟又惹味🍱 套餐主打呢個餐除咗日本和牛任食,雞尾酒同指定啤酒都係任飲㗎🍻 (「澳洲極上和牛」餐都可以+$68 升級酒類𣈱飲)✐ 日本黑毛和牛A4 :和牛依然保持高水準,油花同肉質都好靚,入口嫩滑✐ 澳洲M9和牛牛丸:多汁彈牙✐ 海鮮拼盤:有蠔,鮑魚,扇貝,魚,好豐富🏖️ 炎夏椰樂祭:✐ 椰酥跳跳豬 :食落有啲似鹽酥豬,加埋椰子味同爆炸糖,新奇又好玩✐ 黃金椰絲蝦丸 :蝦肉彈牙,炸完之後好香脆✐ 香椰火焰醬:椰香味帶少少辣,食落似紅咖喱嘅感覺,同和牛都幾夾✐ 椰汁美奶滋:個醬食落甜甜地,同炸嘢好夾✐ 香芋椰漿脆脆:芋頭加埋椰漿同脆片,甜入心✐ 藍調微風 :薄荷味,飲落好涼爽✐ 椰奶蓋芒芒爽 ($25):椰奶奶蓋上面有少少椰絲,飲落微甜,入面仲有芒果西米露同芒果粒🥭 而家follow牛大人 IG / F
🍲 湯底
✐ 木瓜椰皇嫩雞鍋
雞好嫩滑,個湯清甜又消暑
✐ 牛大人秘方麻辣鍋
我最鍾意叫呢個湯底,香辣得嚟又惹味
🍱 套餐主打
✐ 澳洲M9和牛牛丸:多汁彈牙
✐ 海鮮拼盤:有蠔,鮑魚,扇貝,魚,好豐富
🏖️ 炎夏椰樂祭:
✐ 黃金椰絲蝦丸 :蝦肉彈牙,炸完之後好香脆
✐ 椰汁美奶滋:個醬食落甜甜地,同炸嘢好夾
✐ 香芋椰漿脆脆:芋頭加埋椰漿同脆片,甜入心
✐ 藍調微風 :薄荷味,飲落好涼爽
✐ 椰奶蓋芒芒爽 ($25):椰奶奶蓋上面有少少椰絲,飲落微甜,入面仲有芒果西米露同芒果粒🥭 而家follow牛大人 IG / Facebook / 小紅書 / 大眾點評仲可以免費飲一杯
🚩隱藏活動 - 「知識就是折扣」 📚
食咗咁多次牛大人先知有呢個活動,可以揀問題類別,5題入面答中2題就有獎,同職員講聲就可以玩㗎啦,仲有畢業證書添🤣
✐ 答中2題:即影即有1張
✐ 答中4題:即送鮑魚拼盤6隻
✐ 答中5題:下次幫襯全單八五折 (要登記Storellet會員)
我就揀咗動漫,估唔到唔夠宅,答中三題咋🙈最後仲收到精美貼紙一張
💰學生優惠 - 學生狂歡時段 🪪
持有全日制學生證於星期日至四21:00後入座可享以下優惠: