1K
2022-04-12 4025 views
呢間位於旺角朗豪坊附近嘅樓上cafe🌟《蟲二》🌟Cafe有室內外座位,環境令人感覺好Relax ,好適合同朋友喺度打卡同食嘢📸~~~~~~~~~~~~~~一汁三菜~清酒蒲燒鰻魚 $165漬物有青瓜漬、蓮藕片同甘煮黑花雲豆燒鰻魚好大條,份量一啲都唔細😌肉質又彈牙,重點一啲都唔腥👍🏻個飯撈埋茶漬湯同日本蛋黃,真係又香又好味,連我唔多食飯嘅人,都食晒🤭~~~~~~~~~~~~~~肉桂朱古力西多士 $98一見到就覺得好吸引😍平時覺得西多士都好油膩,呢款仲要係朱古力西多士,但係又唔會有咁嘅感覺面頭有一球牛奶雪糕,配上朱古力西多士,超級邪惡🤩,不過味道真係好夾,旁邊再有啲水果做點綴~~~~~~~~~~~~~~~櫻花忌廉草莓泡泡啤 $55見個名幾得意就叫咗呢杯嚟試吓啤啤佢先🥂,不過係冇酒精成份🤪賣相粉紅色好少女💞飲落味道幾清新,唔太甜仲有啖啖果肉~~~~~~~~~~~~~~~蟲二酒釀桂花啡 $55一杯充滿桂花香味嘅齋啡,咖啡味香濃但係唔會苦,感覺仲幾清新添,味道都幾夾
呢間位於旺角朗豪坊附近嘅樓上cafe
🌟《蟲二》🌟
~~~~~~~~~~~~~~

一汁三菜~清酒蒲燒鰻魚 $165
漬物有青瓜漬、蓮藕片同甘煮黑花雲豆
燒鰻魚好大條,份量一啲都唔細😌
肉質又彈牙,重點一啲都唔腥👍🏻
~~~~~~~~~~~~~~
肉桂朱古力西多士

肉桂朱古力西多士 $98
~~~~~~~~~~~~~~~

櫻花忌廉草莓泡泡啤 $55
見個名幾得意就叫咗呢杯嚟試吓
啤啤佢先🥂,不過係冇酒精成份🤪
賣相粉紅色好少女💞
飲落味道幾清新,唔太甜
仲有啖啖果肉
~~~~~~~~~~~~~~~

蟲二酒釀桂花啡 $55
肉桂朱古力西多士