2021-03-27 226 views
一直都好想試呢間好出名嘅分店,但每次去到都大排長龍😭今次終於下定決心去排隊試試,雖然排咗差超過半個鐘,但質素果然冇令我失望✨餐牌非常簡單直接,一睇已經知道有咩選擇,容易對應所點嘅食物作出相應調整白湯豚骨拉麵個湯底味道好濃郁但唔似味精味,而且入面嘅叉燒仲要係半肥瘦嘅,食落去特別好口感😋我覺得辛辣拉麵個湯底就唔算太辣,但係如果有唔同程度比消費者選擇可能會更好🤔味道一樣都好農郁,而且唔會比辣味cover曬拉麵原本要有嘅味,而且仲有好多菜,感覺都好健康🤣最值得一提係喺度消費仲可以儲印花,每五個就可以換一個小食,十個就可以換一碗拉麵,真係好掋㗎😙
一直都好想試呢間好出名嘅分店,但每次去到都大排長龍😭
白湯豚骨拉麵
辛辣拉麵
2021-03-25
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
白湯豚骨拉麵
辛辣拉麵