2024-03-15 29 views
上星期又去街街啦💖 今日我地出左旺角買野🛍️ 行到肚餓就去左瓊華中心到醫肚啦🙌🏻 去到十樓既麻辣風雲~ 門面寫著個「掂」字😎, 即刻抱有期望, 環境好清靜舒服🫶🏻 好多都係卡位, 好闊落! 我哋推埋BB車去都夠位擺😙好肚餓呀要即刻叫野食~本身都擔心食物會辣唔啱小朋友😳 但店員好細心,有幾個餸都幫我哋走辣🙌🏻 小朋友都可以開開心心咁食啦🥳一齊睇下我地食左咩: ✴️荔枝蝦球推介🙌🏻 好特別既擺盤🥰 又靚又好味外型就似荔枝, 但食物並無荔枝味係蝦球黎個味道夠香濃, 媽咪食咗好多粒😆✴️炸饅頭(4件)最愛🙌🏻上碟時仲熱辣辣外脆內軟🥰大囡話佢可以食晒成碟🤣✴️瑤柱蝦米蛋白炒飯炒飯炒到好乾身! 呢個最啱小朋友食✴️過橋米線 (走辣)好大碗呀😎😎 勁多配料🤲🏻 Bella 一邊食米線一邊係咁係到搵自己鍾意食既魚蛋, 墨魚丸🤣✴️椒鹽雞軟骨熱氣嘢最香口😚😚 一路傾吓偈一路食就最唔錯✴️香辣一人雞煲(自選:涼拌雞絲粉皮同酸辣湯)爸爸為自己點既菜~ 大大個雞煲就食唔晒一人辣雞煲就啱佢啦🙌🏻 味道好濃郁好好食~ 喜歡食辣食雞煲嘅朋友要試吓啦

好肚餓呀要即刻叫野食~
一齊睇下我地食左咩:

✴️荔枝蝦球
推介🙌🏻 好特別既擺盤🥰 又靚又好味
外型就似荔枝, 但食物並無荔枝味係蝦球黎
個味道夠香濃, 媽咪食咗好多粒😆

✴️炸饅頭(4件)
最愛🙌🏻上碟時仲熱辣辣
外脆內軟🥰大囡話佢可以食晒成碟🤣

✴️瑤柱蝦米蛋白炒飯
炒飯炒到好乾身! 呢個最啱小朋友食

✴️過橋米線 (走辣)

✴️椒鹽雞軟骨
熱氣嘢最香口😚😚 一路傾吓偈一路食就最唔錯

✴️香辣一人雞煲
(自選:涼拌雞絲粉皮同酸辣湯)
爸爸為自己點既菜~ 大大個雞煲就食唔晒