2023-11-08
係外國生活時每日一杯靚咖啡☕️成為了每一天必做的一件小幸運事。今次介紹一下一間香港🇭🇰好飲既文青風咖啡店比大家。除左cafe , 呢到仲有拉花課程可以學。煙三文魚班尼迪克蛋🍳營養超豐富既一款食身,鮮味既煙三文魚配上煮得剛剛好的流心蛋,面層仲有香濃芝士配上底下鬆軟麵包,大人小朋友都鐘意食。牛肉芝士漢堡配薯條🍔飲食文化西式既我地最鐘意點既其中一樣必定係漢堡配薯條!Juicy 既大塊牛肉,配上芝士,菜同特製醬料,好味份量十足。焙茶拿鐵☕️出面比較少有,香濃嘅日式焙茶配上鮮奶,入口順滑又充滿茶味。意式鮮奶咖啡☕️黎到cafe , 點可以少得一杯靚靚拉花latte 呢?呢到既意式鮮奶咖啡香濃又好飲。Pause It (旺角)📍地址:旺角奶路臣街17號THE FOREST地下G11號舖@pause_it#pauseit #pauseithk #coffee #cafe #coffeeshop #hongkongcafe #hkcate #hongkong #foodie #hkfoodie #coffeelover #旺角咖啡店
煙三文魚班尼迪克蛋🍳
牛肉芝士漢堡配薯條🍔
焙茶拿鐵☕️
出面比較少有,香濃嘅日式焙茶配上鮮奶,入口順滑又充滿茶味。
意式鮮奶咖啡☕️
Pause It (旺角)
@pause_it