旺角超抵食泰國lunch set😍真心泰國菜館🇹🇭旺角地鐵站一出嚟嗰條馬路就到嘅朗晴坊🌟地點真係非常就腳😆之前聽朋友介紹已經好想黎食😋今日終於都有機會同哥哥一齊嚟試吓佢哋個泰式薄餅😍唔係好食得辣但係又好想試吓食佢哋勁出名嘅咖喱🍛所以我就揀咗個青咖喱米線🍜小辣😆 食落去真係冇咁辣!而且佢哋個面底都好大份量!我都俾咗少少哥哥試吓食!佢都話好香好好食😋裏面仲有啲青豆同埋茄子粒粒!配料非常十足所以個湯底都好香😌哥哥就揀咗個西蘭花炒鮮蝦🦐上面仲有好多炒過嘅蒜頭粒粒🧄食落好香口好惹味😍另外我哋今日嘅主角就係泰式煎薄餅🇹🇭有三大塊!嚟到嘅時候已經幫我哋切好咗一半💗睇哥哥個樣就知幾滋味啦😍煎到好酥脆!好香口!飲品哥哥就揀咗椰汁紅豆冰!紅豆嘅份量十足!飲落香甜可口😋我就揀咗泰式椰汁🥥香濃嘅椰汁!飲落好鮮甜🥰喺旺角呢個午餐嘅價錢!有咁大嘅份量同埋質素真係好抵食😍下次送爸爸返工嘅時候帶佢嚟食一次先😆
旺角超抵食泰國lunch set😍真心泰國菜館🇹🇭

2021-03-05
$90 (Lunch)
  • 西蘭花炒鮮蝦