2022-11-08
一到秋冬又係瘋狂打邊爐食雞煲既時候啦,今晚放工book左呢間位於旺角既二鍋頭,餐廳主打2小時任飲任食火鍋放題,最近更新左餐牌,套餐價位由$218 至 $318 不等,仲可以用優惠價$68升級至羊腩煲放題,餐廳環境乾淨企理,通風系統都做到好足,我地今日就揀左個嚴選安格斯牛放題,仲有得食黑椒豬手煲同火焰鴛鴦鴨煲,超豐富🥘嚴選安格斯牛放題 ($258/位)🌟黑椒豬手煲頭盤食個黑椒豬手煲,店員上枱後再加即磨黑椒,豬手都好多件並帶煙韌口感,煮得剛剛好夠惹味🌟火焰鴛鴦鴨煲平時多數都係食雞煲,鴨煲我都係第一次見,店員上枱時淋上玫瑰露之後點火,做到火焰鴨煲既效果,餐廳用上兩款唔同既鴨: 臘鴨同新鮮鴨,食落好香濃玫瑰露味,鴨件亦燘到好入味😍😍😍🌟羊腩煲放題 (+$68/位)見佢地做緊羊腩煲放題優惠,天氣咁凍最適宜食羊腩煲暖胃,羊腩好腍,羊味香濃但唔會好羶,都幾足料,有枝竹馬蹄等配料,好好食😋🌟火鍋放題食左三款咁高質既煲終於開始打邊爐,我地用返本身羊腩煲既汁打邊爐,火鍋配料都好多選擇,其實食到半飽,所以揀左幾款配料打邊爐就算: 安格斯牛板腱、墨魚滑、活海蝦同白鱔片,牛肉吸收哂湯底既精華好好食,墨魚滑都好爽
🥘嚴選安格斯牛放題 ($258/位)
🌟黑椒豬手煲
🌟火焰鴛鴦鴨煲
🌟羊腩煲放題 (+$68/位)
🌟火鍋放題
食左三款咁高質既煲終於開始打邊爐,我地用返本身羊腩煲既汁打邊爐,火鍋配料都好多選擇,其實食到半飽,所以揀左幾款配料打邊爐就算: 安格斯牛板腱、墨魚滑、活海蝦同白鱔片,牛肉吸收哂湯底既精華好好食,墨魚滑都好爽口彈牙😆👍🏻
🌟自助區
餐廳設有自助區,可以拎新鮮蔬菜、響鈴卷、飲品同甜品,呢個價錢絕對超值💯