♡ 旺角聚會之選|部屋咖啡室 ♡-今日同朋友想去樓上Cafe坐下傾吓計😳眾所周知登打士街,不嬲都有好多樓上Cafe嘅。我今日就揀咗呢一間旺中帶靜嘅咖啡室。入面仲有好多board game,真係啱晒同朋友嚟gathering。- ♡ 香辣虎蝦海鮮意大利粉 ♡ $158虎蝦新鮮彈牙,仲有青口、魷魚等等配料。香濃嘅蕃茄醬汁,帶有少許微辣味,忍唔住係咁食😂 好味道!🍝-♡ 蜜糖雞翼 ♡ $58雞翼外皮甜脆 , 成隻雞翼都沾滿咗蜜糖汁, 肉質鮮美 。-♡ 雪糕伴朱古力香蕉厚多士 ♡ $85多士烘到好香脆~ 切件嘅香蕉🍌 加埋朱古力醬同朱古力雪糕 🍦一齊食冷熱交融🤤 正!係飯後必食嘅甜品 。 🌟不過記住要同餐廳講後上~~ 因為呢度係跟order照住入 ~而我哋就係唔記得咗講 🥲 喺食意大利粉前就上咗。-♡ 水果茶 (熱)♡ $72一壼啱晒兩個人share飲~ 唔會好似出面咁溝到淡晒 😳 而且入面仲有勁多水果 🍉 -❥#⇢店鋪資料:部屋咖啡室 (旺角)旺角登打士街43H號登打士廣場12樓#-#hkig #hk #hkfoodie #hkgirl #foodie #hkfood #foodst
♡ 旺角聚會之選|部屋咖啡室 ♡
今日同朋友想去樓上Cafe坐下傾吓計😳
眾所周知登打士街,
不嬲都有好多樓上Cafe嘅。
我今日就揀咗呢一間旺中帶靜嘅咖啡室。
入面仲有好多board game,
真係啱晒同朋友嚟gathering。

♡ 香辣虎蝦海鮮意大利粉 ♡ $158

忍唔住係咁食😂 好味道!🍝
♡ 蜜糖雞翼 ♡ $58

雞翼外皮甜脆 ,
成隻雞翼都沾滿咗蜜糖汁, 肉質鮮美 。
♡ 雪糕伴朱古力香蕉厚多士 ♡ $85

多士烘到好香脆~ 切件嘅香蕉🍌
加埋朱古力醬同朱古力雪糕 🍦
一齊食冷熱交融🤤 正!
係飯後必食嘅甜品
♡ 水果茶 (熱)♡ $72

一壼啱晒兩個人share飲~
唔會好似出面咁溝到淡晒 😳
而且入面仲有勁多水果 🍉

#
⇢店鋪資料:
部屋咖啡室 (旺角)
旺角登打士街43H號登打士廣場12樓
#
#hkig #hk #hkfoodie #hkgirl #foodie #hkfood #foodstagram #foodblogger #foodgasm #香港美食 #香港好去處 #香港小店 #相機食先 #手機食先#拍拖好去處

• 香辣虎蝦海鮮意粉
  • 蜜糖雞翼