2020-07-16 35 views
今日同男朋友試下呢間超人氣cafe店,聽講好多人都會黎食所以今次黎試下!叫左個兩人晚餐包埋是日餐湯同沙律〜湯同沙律都ok。之後怕男朋友唔夠飽就叫左個滋味2人小食拼盤加多$ 28就有了,性價比都唔錯裏面有薯角,腸仔唐揚雞塊。食素都唔錯除左座位迫左小小其他都無咩問題主菜叫左巴馬火腿拉絲水牛芝士手工薄餅同溫泉蛋煙肉野菌黃金卡邦尼扁意粉。佢地芝士可以做到拉絲效果可以比我打下卡の而意粉既卡邦尼汁好夠夠撈曬成碗意粉仲有多煙肉同野菌份量都夠好有誠意既一碟意粉另外仲叫左兩杯野飲,係Oreo脆脆特濃朱古力+23同雜莓梳打+ $20。Oreo脆脆特濃朱古力有好濃既朱古力味同oreo味好正!好飲!而雜莓梳打呢杯比較清新啲都唔錯!裏面仲有小小藍莓同士多啤梨粒,令口感豐富啲!雪山心太軟$ 25

雪山心太軟$ 25
$250 (Dinner)