限聚令放寬,感覺自由自在,食飯唔需要再過重重難關!與朋友放工準備Happy Friday,好耐無食烤魚。出到旺角毫無頭緒,記得之前有youtuber推介汀汀,佢捲土重來,係西洋菜街開左樓上鋪,門口非常搶眼😛宜家有個套餐推介$500內就可以選烤魚、酸菜魚、雞煲…等主食,嚟到汀汀當然揀筍殼烤魚,泡椒煮法適合我呢d唔食得辣嘅人👍烤魚湯底味道開胃,筍殼魚肉質厚滑,有魚味。店員建議加多一份小龍蝦,令湯底更鮮甜,果然無介唔錯😚小龍蝦先炒香再放湯底,味道特別,令火鍋料味道提升🤩海鮮拼盤每款兩份,全部都係新鮮貨,海蝦彈牙爽口,沙白鮮甜到不得了😍😍最開心每人有一杯特別調製白香果特飲😋特別一讚餐廳兩位侍應親切又醒目,整個用餐體驗好開心😎
限聚令放寬,感覺自由自在,食飯唔需要再過重重難關!

小龍蝦先炒香再放湯底,味道特別,令火鍋料味道提升🤩

最開心每人有一杯特別調製白香果特飲😋

特別一讚餐廳兩位侍應親切又醒目,整個用餐體驗好開心😎
安格斯牛
安格斯牛