< Urban Cafe >小編想去貓貓Cafe好耐,終於比我搵到一間評價唔錯,食物又好食嘅!小編去完都覺得好正啊!🥰🥰超多貓貓,而且貓貓好痴人㗎~佢地會坐係你大髀度瞓覺添😍😍😍!- 二人套餐 $268 -由於呢度有minimum charge$100,所以通常都會叫二人套餐😁- 是日餐湯 -當日嘅餐湯係南瓜湯,好足料好香甜,如果湯熱啲會更好!————————————————- 是日沙律🥗 -佢嘅沙律係配上醋同埋橄欖油~正正常常啦😀————————————————- 滋味2人小食拼盤 +$28 -小食拼盤包括薯角、炸雞同腸仔😊薯角炸得香脆可口,炸雞亦都好嫩滑~ 加$28都幾抵!- 溫泉蛋野菌煙肉配黃金卡邦尼扁意粉 -呢個卡邦尼意粉網上好多人都話好好食~小編覺得都幾唔錯!😄好Creamy好多汁,好香!扁意粉亦都好有咬口,煮得啱啱好😇- 安格斯牛肉手工竹炭漢堡配薯角 -竹炭漢堡包好得意😎個包外脆內軟!餡料就正常啦唔係話特別好好食~但係都唔錯嘅😀- 特濃朱古力奶茶 +$20 -朱古力味較濃所以唔係好飲得出奶茶既味道🤣————————————————- Oreo 脆脆特濃朱古力

< Urban Cafe >

- 二人套餐 $268 -
是日沙律  &  餐湯

- 是日餐湯 -
當日嘅餐湯係南瓜湯,好足料好香甜,如果湯熱啲會更好!
- 是日沙律🥗 -

特濃朱古力奶茶  &    Oreo 脆脆特濃朱古力
- 特濃朱古力奶茶 +$20 -
朱古力味較濃所以唔係好飲得出奶茶既味道🤣
- Oreo 脆脆特濃朱古力 +$20 -
呢個都幾好飲朱古力味好濃,配上脆脆嘅Oreo碎,增加口感!😊
50幾隻貓貓,真係好正!全部都十分可愛痴人,小編仲會留意佢地既名牌仔架!
溫泉蛋野菌煙肉配黃金卡邦尼扁意粉
特濃朱古力奶茶  &    Oreo 脆脆特濃朱古力