食過HeSheEat 既心太軟真係食上隱,所以去開旺角又捉左屋企人同我食😊單骨蜜糖芥末雞翼呢個係見到openrice 熱門揀既,果然冇推介錯😊單骨方便左我d懶人食用,一啖食哂😋炸到脆一脆,炸衣唔會太厚,肉質仲好鮮嫩,淋上香甜既蜜糖芥末醬,真係食到唔夠喉丫👍🏻薯餅波波本身諗住係前菜應該份量輕量,點知佢係滿滿一大桶🙈🙈三四個人share都得👍🏻熱辣辣上台,香脆既薯餅配上香濃既芝士醬真係好邪惡丫🙈仲有粒粒煙肉脆脆,增加個咸香感海鮮意大利飯呢個飯係好賞心悅目既鮮黄色,見到已經垂涎欲滴醬汁好夠好濃郁,唔會乾,飯粒食落口感綿密😋海鮮都比得好足料,每隻都係打孖上👍🏻墨魚汁意粉揀左扒虎蝦,呢個同意大利飯既海鮮量比就少d,揀左扒虎蝦,呢個同意大利飯既海鮮量比就少d,但蝦肉質依然鮮甜爽口,意粉落左辣椒粉調味,但放心唔會好辣,仲可以加d檸檬汁增加個鮮味😊朱古力三重奏甜品控既我特別鍾情心太軟,外脆內軟既口感真係無法抵擋😍每次都好期待切開佢d朱古力湧出黎個刻,食完真係覺得自己好幸福丫💕但如果佢可以分開心太軟同其他個兩個會比較好,因為食完心太軟會好飽,而其他個兩個可能係用黎解膩個朱古力味唔會太重,但為左個心太軟都

海鮮意大利飯

呢個飯係好賞心悅目既鮮黄色,見到已經垂涎欲滴

墨魚汁意粉

墨魚汁意粉

朱古力三重奏

但如果佢可以分開心太軟同其他個兩個會比較好,因為食完心太軟會好飽,而其他個兩個可能係用黎解膩個朱古力味唔會太重,但為左個心太軟都係要叫哂三個黎食😂

檸檬忌廉班戟卷

呢個又係見到係熱門所以叫既🙈檸檬既清新可以清一清口腔,個餅皮做到好薄,檸檬既清新同濃郁既焦糖漿形成強烈對比,令到各自既味道都好出,但焦糖脆脆有d太大舊,如果可以整到小巧d會方便食用同埋都唔驚太膩😊
檸檬忌廉班戟卷

埋單$479,人均二百幾可以食咁多野,cp值勁高👍🏻😍