2014-08-02 6664 views
大約6點鐘入,入到去坐低,可能因為早同係閒日唔洗等位唔洗問緊係即刻order野食先野食好快就到左啦先來既緊係刺身啦刺身三文魚:夠厚有我鐘意食既甜蝦同赤貝 呢2樣都係勁鮮甜同好爽壽司壽司點既唔多,因為希望留肚食其他野火炙壽司: 正!!! 燒到好香, d飯酸d就好啦天婦羅呢度既天婦羅做得不錯,油份並唔算多,食落去係脆口既,相比起其他吃過既,放入口已經有陣陣既油「益」味,呢個好得多啊特別南瓜天婦羅 清甜又夠香口炸物炸蝦丸:呢樣既特別之處係入面好芝士 熱到辣親條利 好好食呀薯格:好味 好耐冇食過呢樣野 所以叫完再叫燒物焗蠔:相對細小的,芝士味都算係濃郁雞翼:都算大隻 有小小辣串燒都唔錯菠蘿串係厚切嫁, 鮮甜果肉咬入帶出左好豐富肉汁,好滾動食放題少不了的就是雪糕,呢度差唔多有10款雪糕,有雀巢細細杯的同埋有dreyer’s畢既我就鐘意畢啦 因為屋企好少有咁大桶自己畢I love ice cream!!
大約6點鐘入,入到去坐低,可能因為早同係閒日唔洗等位
唔洗問緊係即刻order野食先
野食好快就到左啦
先來既緊係刺身
刺身
三文魚:夠厚
有我鐘意食既甜蝦同赤貝 呢2樣都係勁鮮甜同好爽
壽司
壽司點既唔多,因為希望留肚食其他野
火炙壽司: 正!!! 燒到好香, d飯酸d就好啦
天婦羅
特別南瓜天婦羅 清甜又夠香口
炸物
炸蝦丸:呢樣既特別之處係入面好芝士 熱到辣親條利 好好食呀
薯格:好味 好耐冇食過呢樣野 所以叫完再叫
燒物
焗蠔:相對細小的,芝士味都算係濃郁
雞翼:都算大隻 有小小辣
串燒
都唔錯
菠蘿串係厚切嫁, 鮮甜果肉咬入帶出左好豐富肉汁,好滾動
我就鐘意畢啦 因為屋企好少有咁大桶自己畢
I love ice cream!!
Other Info. : 侍應們服務效率都算高,動作快,最重要係經常滿面笑容:) 另外,餐廳既食物會根據食物紙上的數量而提供食物,以免造成浪費 真係食過旺角咁多間呢間最正最抵食!
2014-07-29