2023-12-14
👦🏻同👩🏻行完旺角,見到呢間旺角美滋鍋promote緊9點半後入座可以食到凌晨,就一齊去左打個靚邊爐🫕。餐廳每位$198起,超過100款火鍋配料及飲料無限供應,我地就簡左set c,由於係9:30pm後入座既關係,所以我地可以無限時任食任飲到凌晨兩點。🌟養生藥饍醉雞鍋餐廳提供6款免費湯底,2款收費湯底,👦🏻簡左養生藥饍醉雞鍋,醉雞件滑嫩彈牙,湯底香濃!🌟刺身拼盤每人入座餐廳都提供一份刺身拼盤,包括三文魚,八爪魚,帶子同埋北寄貝。刺身新鮮無雪味,值得推介!🌟放題C肉類牛肉黎講可以任食澳洲M6+和牛、美國PRIME牛下肩同美國安格斯牛三角,自己比較推薦既係澳洲M6+和牛,油花分布平均,咬落去重牛味!其餘仲有豬同雞去選擇,全部都新鮮,肉味香濃!🌟放題類其他食品超過100款火鍋配料無限落單,任君選擇。最值得一提既係炸響鈴同自家製韭菜豬肉餃,炸響鈴香脆無比,唔會有好重既油膩感;而自家製韭菜豬肉餃香濃豬肉味,韭菜味濃,值得推介!🌟飲品類餐廳飲品提供自助形式,任君選擇,有不同既茶類汽水提供,比較值得推介既係冷泡苿莉花綠茶,清香花味,茶底香濃!
🌟養生藥饍醉雞鍋
🌟刺身拼盤