最近成日落雨,見天氣好似涼番少少,可以食下啲淥下淥下嘅野。汀汀開過好多分店,算係烤魚界先鋒,最近搬左去更方便嘅百寶利。🍲小龍蝦雞煲|𝟸𝟹𝟾唔好睇佢個樣食烤魚,原來仲有雞煲,仲要係有海鮮嘅雞煲,同洋蔥一齊熬夠晒鮮甜惹味,小辣都已經夠晒我做,個麻辣度亦剛剛好,啲雞好嫩,但啲骨就比較碎,小龍蝦索滿啲湯好好吮。.➕二人安格斯肥牛|𝟷𝟸𝟾➕墨魚丸 + 蝦丸|𝟿𝟾佢啲bino配料都幾高質,肥牛一啲都唔肥,而且相對厚身,最鐘意係佢啲丸!超彈牙同好有墨魚同蝦嘅鮮味。.🥒青瓜拼皮蛋|𝟺𝟾食雞煲食到膩就食下涼拌青瓜,仲有大大舊皮蛋!.🍺Somersby Apple Cider|𝟹𝟾🍺新鮮百仙果水果梳打|𝟹𝟾佢啲野飲真係好大杯好抵飲,睇得又飲得,落重水果而唔會太甜,岩晒送重口味嘅雞煲bino,有得揀茶或梳打水,睇得出所有野都落足心思。

🍲小龍蝦雞煲|𝟸𝟹𝟾

➕二人安格斯肥牛|𝟷𝟸𝟾
➕墨魚丸 + 蝦丸|𝟿𝟾

🥒青瓜拼皮蛋|𝟺𝟾
雞煲食到膩就食下涼拌青瓜,仲有大大舊皮蛋!

🍺Somersby Apple Cider|𝟹𝟾
🍺新鮮百仙果水果梳打|𝟹𝟾