2022-03-06 66 views
係晚市禁堂食日子久了,有時外賣想食特別少少, 係旺角嘅 一休外賣鐵板燒就可以幫你過過口癮,而且價錢仲非常大眾化👍🏻 由三位熱愛烹調嘅年輕人創辦,目標係想將平時高級嘅日本鐵板燒食物以更貼地嘅形式帶俾大家👏🏻 落左order 後大家可以透過櫥窗見住師傅即場幫你燒🔥非常有風味😬.🌟($68) 呢個係必試小食,非常高質! 鵝肝份量大份 肥美多汁,師傅燒到火喉啱啱好保持鮮嫩,配上甜甜嘅燒汁,下底托以香脆嘅多士一齊食,豐富了口感層次,令人一想再食😜.($38)炒麵三部曲,麵底可選拉麵、烏冬、意粉,配料可選牛、豬、雞另自己選擇醬料, 我就揀左 拉麵+豬肉+一休醬油, 呢個價錢呢講份量非常多,對得住價錢,而且亦係師傅即場鐵板炒所以好有鑊氣💯鍾意食辣朋友仲可以加埋佢地嘅‘一休地獄辣粉撈埋食’🌶🔥.($58)、($38) 另再叫了兩款小食,一口牛燒至5/6成熟左右入口非常腍👍🏻, 雞泡魚乾亦都係睇住師傅由半透明燒至金黃色👏🏻 整體都唔錯👍🏻.香港難得一見嘅特色外賣小店,而且睇得出非常有heart,價錢質素合理,值得支持😎

🌟[鵝肝鐵板燒]($68) 呢個係必試小食,非常高質! 鵝肝份量大份 肥美多汁,師傅燒到火喉啱啱好保持鮮嫩,配上甜甜嘅燒汁,下底托以香脆嘅多士一齊食,豐富了口感層次,令人一想再食😜

[鐵板炒麵]($38)炒麵三部曲,麵底可選拉麵、烏冬、意粉,配料可選牛、豬、雞另自己選擇醬料, 我就揀左 拉麵+豬肉+一休醬油, 呢個價錢呢講份量非常多,對得住價錢,而且亦係師傅即場鐵板炒所以好有鑊氣💯鍾意食辣朋友仲可以加埋佢地嘅‘一休地獄辣粉撈埋食’🌶🔥

[熊本一口牛]($58)、[燒雞泡魚乾]($38) 另再叫了兩款小食,一口牛燒至5/6成熟左右入口非常腍👍🏻, 雞泡魚乾亦都係睇住師傅由半透明燒至金黃色👏🏻 整體都唔錯👍🏻