2023-01-03 28 views
餐廳採用開放式的廚房, 加上時尚感的設計, 營造出舒適自在的感覺, 裝潢綠白色, 環境舒適開揚, 綠草如茵🍀,仿如置身後花園, 枱與枱之間空間感十足, 非常有特式, 門外有靚靚花牆, 打卡一流👍🏻自行掃ǫʀ下單, 圖文並茂、非常方便, 有系統完全沒有漏單情況, 值得一讃👍🏻我們點了燒澳洲肉眼扒·薯條沙律🥩牛扒份量大, 口感紮實有嚼勁、中間有透明的嫩筋, 跟燒汁十分惹味, 配了薯條及沙律, 非常豐富ᴘᴏɴᴛ招牌和牛漢堡包🍔鬆軟麵包外脆內軟、肉汁豐富, 漢堡扒厚身啖啖肉, 牛肉夠嫩又濃郁, 肉汁夠ᴊᴜɪᴄʏ, 配上粗薯條, 炸得很香脆可口飲品🍹士多啤梨杏仁🍓賣相很吸引, 士多啤梨清新微酸, 淡淡的杏仁味, 味道口感平衡得剛剛好、甜度低, 清新不膩青蘋果羽衣甘藍🍏健康飲品, 口感清爽, 味道特別✨服務員非常有禮, 這間ᴄᴀғᴇ 全部即叫即做, 用料十足, ᴄᴘ值高揸車的朋友, 商場設有停車場🅿️, 非常方便

我們點了
燒澳洲肉眼扒·薯條沙律🥩

ᴘᴏɴᴛ招牌和牛漢堡包🍔

飲品🍹
士多啤梨杏仁🍓
青蘋果羽衣甘藍🍏
健康飲品, 口感清爽, 味道特別✨

揸車的朋友, 商場設有停車場🅿️, 非常方便