2023-01-27 298 views
喺IG story見到朋友post覺得幾吸引😍😍追問之下原來係呢間辛手村🤓 朋友仲話每晚9:30之後會較暗燈光,更加有feel~ (不過我太早去,見識唔到🥹🥹)Tasting menu $526🍢小食/串燒✨🐥辛手雞肉軟骨棒呢個帶少少辣,幾惹味😋中間仲有啲雞軟骨,幾有咬口👍🏼🐮川燒牛肉串呢個都係帶微辣,牛肉唔靭😚✨🐷川燒經典豬頸肉呢個燒得好香😳肉質好爽彈👍🏼✨川燒秋葵平時好少食串燒叫秋葵,一啲都唔干~呢個同樣都係微辣😋乾鍋 - 日式壽喜燒味 店員推介~佢同麻辣黑松露同樣係自家創!!比平時嘅日式壽喜燒冇咁甜~雖然佢唔辣,但唔知點解好惹味~好開胃😳 本身干鍋底已經包咗娃娃菜、薯仔同蓮藕,特別推介蓮藕😋佢炸過~特別香口!配料我哋揀咗肥牛、濃汁牛丸(振興)和萵筍! 三款都幾好🙌🏼🍍鳳梨冰粉唔太甜👍🏼冰粉滑嘟嘟,口感好順滑🤤🍍鳳梨烏龍冰茶好清新嘅鳳梨味,唔假~好解渴🍹芭樂烏龍冰茶芭樂味好出~唔會好甜,同樣解渴👍🏼環境:4/5小清新嘅裝修,唔講以為去咗Cafe🙊服務:4.1/5店員親切有禮👍🏼可以比到好多suggestion 我地✨✨食物:4.1/5干鍋十分特別✨套餐份量好足夠,滿足晒所有願望😚R

Tasting menu $526

🍢小食/串燒
✨🐥辛手雞肉軟骨棒
呢個帶少少辣,幾惹味😋中間仲有啲雞軟骨,幾有咬口👍🏼
🐮川燒牛肉串
呢個都係帶微辣,牛肉唔靭😚
✨🐷川燒經典豬頸肉
呢個燒得好香😳肉質好爽彈👍🏼
✨川燒秋葵
平時好少食串燒叫秋葵,一啲都唔干~呢個同樣都係微辣😋

乾鍋 - 日式壽喜燒味

🍍鳳梨冰粉
唔太甜👍🏼冰粉滑嘟嘟,口感好順滑🤤

🍍鳳梨烏龍冰茶
好清新嘅鳳梨味,唔假~好解渴

🍹芭樂烏龍冰茶
芭樂味好出~唔會好甜,同樣解渴👍🏼

環境:4/5
小清新嘅裝修,唔講以為去咗Cafe🙊

服務:4.1/5
店員親切有禮👍🏼可以比到好多suggestion 我地✨✨

食物:4.1/5
干鍋十分特別✨套餐份量好足夠,滿足晒所有願望😚

Revisit: yes