2022-09-05
好耐冇寫食評,今日經過旺角,咁啱見到佢,令我想起當初第一次見到佢嘅時候。。。佢就係‘’初見‘’記得佢開嘅時候喺荃灣好入,一個不起眼的地方。味道已經記不清楚。。。之前都有想去荃灣食,但每次都排曬大隊,今次見旺角冇人,即刻入去回憶下。原來只系啱啱開張幾日, 咁就要大大力支持下!!講番食物先 ,叫咗個青瓜蟹籽沙律,好爽脆,唔似食緊青瓜幾好味。仙氣刺身拼盤, 打卡一流!!味道正常。D小食就正正常常,即叫即炸好熱!!原本諗住叫人氣No.1 香草吉列牛,但話咗要大大力支持,梗係要叫返啲最正嘅牛肉!!極上澳洲和牛西冷$288。一個字,抵!!!比預期中大塊,肉質幾好。自己燒到比較熟都好淋! 自我感覺良好日本A4和牛西冷$458。油花靚,也是比預期中大塊, 性價比幾高,包括配菜南瓜同雜菇,仲有碗白飯。兩個大男孩非常滿足十分飽肚。整體感覺良好,只是人不夠多沒有什麼氣氛,但又怕人多好似荃灣咁排曬隊 矛盾只因深愛著😅😅地點比荃灣方便,值得一去。 但留意返,店員說旺角收加一服務費!荃灣就冇
佢就係‘’初見‘’
記得佢開嘅時候喺荃灣好入,一個不起眼的地方。
味道已經記不清楚。。。
原來只系啱啱開張幾日, 咁就要大大力支持下!!
講番食物先 ,
叫咗個青瓜蟹籽沙律,
好爽脆,唔似食緊青瓜幾好味。
仙氣刺身拼盤, 打卡一流!!味道正常。
D小食就正正常常,即叫即炸好熱!!
啲最正嘅牛肉!!
極上澳洲和牛西冷$288。
一個字,抵!!!
日本A4和牛西冷$458。
地點比荃灣方便,值得一去。
但留意返,店員說旺角收加一服務費!荃灣就冇