2021-07-17
同朋友見個面,行到肚仔餓🤓,見到頭頂”茶聊”既店舖就上左去搵野食。🤪店舖入面裝修簡單整齊,一入門口右邊就有幾張圓枱仔可以比客人坐,如果想望下景可以行入少少行高枱,由於正值開鋪時間,唔使點等已經有位。👋👋今次我哋叫咗:-和牛漢堡配薯條($158)和牛漢堡,當然唔少得有和牛啦,厚厚既一塊和牛,好Juicy,唔會整得太韌,配埋薯條🍟,薯條醬汁好好味,我哋仲專登問係咩醬,店員話原來係師傅自己調製嘅汁,非常有誠意🥰,個餐份量好多,多到食唔晒,值得encore,仲加左$15叫左杯香荔西西茉莉😍,勁好飲!👍-卡邦尼意粉($88)卡邦尼意粉係我最愛,基本上去親任何Cafe都一定會嗌黎食,呢間餐廳唔錯,夠晒大碟,而且一啲都唔吝嗇,比左好多煙肉,個汁好creamy,暫時係我食過最好食嘅卡邦尼意粉,當然都加左$15叫左杯超級水果茶,岩晒咁熱既天氣飲🥰🥰,-人均:$138Janna 翻撻指數:8/10🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢
和牛漢堡配薯條($158)
卡邦尼意粉($88)
人均:$138
Janna 翻撻指數:8/10🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢