2025-08-13
在兆萬行街行到攰去醫肚真係有好多選擇,層層都係食肆,放題任食都有幾間。在地下見到派傳單職員介紹,佢哋係可以任飲任食6小時,呢個賣點真係令我好驚訝同埋覺得好吸引,便決定食呢間。佢嘅放題係包括燒肉X火鍋X刺身,好多嘢食,任食任飲,仲要可以食6小時。😍😆坐低咗,職員都幾友善講解,協助下單。職員幫我哋set好個壽喜燒火鍋先。火鍋偏甜嘅壽喜燒湯底,都好多食材,有2盤美國牛菜,冬菇,紅蘿蔔,金菇,年糕福袋。由於好快索唒湯汁,所以建議呢個火鍋食咗先。啲牛肉好正,好香牛味仲要索哂湯汁。😍牛可以encore。食完啲牛可以加湯繼續食火鍋,出去自助火鍋區拎菜,丸,牛等食材返嚟煮個火鍋食。又或者叫牛肉整燒肉。枱中間有個燒肉爐。不過我同友人已經有少少飽。接住攻剌身喇。然後來個由三文魚帶子希靈魚油甘魚赤貝鮑魚甜蝦大蝦泰式生蝦螺肉組成嘅豐富刺身拼盤上枱。真係好有氣勢,好吸睛,適合打卡拍照😍。刺身嘅質素和味道都唔錯。我覺得最好食嘅係三文魚,帶子,赤貝及鮑魚。三文魚係好新鮮,入口好香油脂味,唔會有筋。帶子赤貝就鮮甜,鮑魚大隻,鮮味爽口。大蝦都幾大條,味道鮮甜爽口,好正。要encore ! 火灸三文魚壽司幾好味。叫嘅壽司
坐低咗,職員都幾友善講解,協助下單。
又或者叫牛肉整燒肉。枱中間有個燒肉爐。
不過我同友人已經有少少飽。接住攻剌身喇。
火灸三文魚壽司幾好味。叫嘅壽司味道都唔錯。
鵝肝刺身都好好味,入口即溶。😍
海膽新鮮清甜。
蟹粥好棉,入面有好多料,都食到有幾多蟹肉和腳。
雪糕雪條有好多款揀😍。
可以坐咁耐,食咁耐,食物質素高質又有咁多嘢食選擇,呢度真係對得住佢個價錢。下次會想再嚟食過。