2022-03-16 24 views
<Hong Kong🇭🇰•Mongkok> “咬我唷!黑松露煙肉牛堡&韓式辣醬蝦堡”食厭一般嘅漢堡包?不如同我一齊去發掘新款漢堡😝 太子新開漢堡包店有好多款堡唷😍蝦寶?魚寶?我要黑松露煙肉牛堡😝▪️黑松露煙肉牛堡自家手打牛肉漢堡扒、煙肉、煎流心蛋、蕃茄、生菜,配上濃濃嘅黑松露醬😍超級豐富嘅餡料全都塞滿喺手漢堡包!超級高大!嘴仔再細啲都唔掂🤣手打牛肉漢堡牛香濃濃,入口仲非常juicy!!! 一咬!煎流心蛋漿湧出嚟🤣請自備多兩張紙巾抹咀仔😚▪️韓式辣醬蝦堡少見有漢堡包喺自家手打炸蝦餅做主菜😍配搭埋菠蘿片、芝士、生菜,更加清新可口!裏頭仲有韓式芝士辣醬!同炸蝦餅好夾,辣辣地越食越過癮🤪▪️原味炸雞翼雞翼大大隻,炸得非常脆口!肉質都幾嫩!▪️水牛城雞翼佢係原味雞翼嘅變身版,水牛城嘅醬汁好多,覺得咸咗啲!如果冇咁鹹會更加好味🤨整體來講,食物質素都不錯,份量都幾大件!漢堡包店位置唔算多,店內可以坐數人,門外都有位置可以坐,仲有打卡位🤣漢堡包店以開放廚房設計,路過嘅我被吸引住!因為門外都可以睇住店員製作漢堡整個過程!越睇越吸引!見着店員各自分工製作漢堡,好有團隊精神!加油!識整嘅漢堡果然特別
<Hong Kong🇭🇰•Mongkok>
“咬我唷!黑松露煙肉牛堡&韓式辣醬蝦堡”

▪️黑松露煙肉牛堡
自家手打牛肉漢堡扒、煙肉、煎流心蛋、蕃茄、生菜,

▪️韓式辣醬蝦堡

▪️原味炸雞
雞翼大大隻,炸得非常脆口!肉質都幾嫩!

▪️水牛城雞翼

整體來講,食物質素都不錯,份量都幾大件!漢堡包店位置唔算多,店內可以坐數人,門外都有位置可以坐,仲有打卡位🤣漢堡包店以開放廚房設計,路過嘅我被吸引住!因為門外都可以睇住店員製作漢堡整個過程!越睇越吸引!見着店員各自分工製作漢堡,好有團隊精神!加油!識整嘅漢堡果然特別好味! 下次我要食四川麻辣雞煲😍

食包Winner Burger
📍太子太子道西139號地下C號舖