2019-08-25 61 views
我係平日放工之後,去左尖沙咀約左啲朋友食飯,行過見到呢間龍門冰室,睇完門口啲餐牌好似好多野食選擇,所以就揀左🤩一入到去 同我想像既冰室好唔同,除左裝修好別緻,店主應該仲係個marvel迷!好多搶眼既figure,好正呀🤩必須一讚係呢度有好多好多野食選擇,我並無影晒,但仲有鐵板、韓式同西式意粉都有,岩晒一大班又諗唔到食咩既人我地心思思 樣樣都想食 所以都叫左幾多野🤪首先 我地叫左呢個鐵板海鮮配薯菜,有好多海鮮,性價比好高,青口超肥美,唔似其他餐廳細細隻又縮水,另外魷魚同蝦都好出色呢個係羊架配黑椒腸,羊架好lum,而且‘葉’得好入味,黑椒腸就岩晒鍾意食濃味既人另一個叫左牛扒配炸蝦,一樣地分量超足,炸蝦足足有3-4隻,而且炸得好爽,牛肉唔會好硬/un我自己就揀左呢個忌廉汁帶子意大利飯,個飯唔會好溜,仲辣辣好重黑椒味,帶子亦都好多粒,成個飯好香好惹味,估唔到冰室都有咁好質素既西餐我地都叫左啲小食share,分別有蜜糖雞翼同咸牛肉玉子燒,玉子燒有好多味可以揀,呢個配搭都好新穎,又幾好食喎🤣大家不坊試下呢間餐廳真心係尖沙咀黎講好抵食又多選擇,味道都有保證,大家去開不坊一試!

我地心思思 樣樣都想食 所以都叫左幾多野🤪