早點去排隊等,比在網上app訂位易,我試過每日都睇住app要訂星期六日或星期一至五的晚上,點知勁快full咗,完全訂唔到合適時間。剛新開,本人都來過好幾次,每次都有攞到walk in 票,但眼見號碼,保守估計最少排1-2小時,最不愛等這麼久,都沒有吃過。直到今次說起想吃早餐,時間剛好吃這一家,決定早點攞位睇吓食唔食到。早上9:45還未開門,以為自己已經叫好早到,寫明10半先開門架嘛,不過香港人好顛,咁早去到已有十多人正在排隊😂,最後10:30開門再walk in票入到,第十張枱。食物感覺都得新鮮,而且真是非常快餐感覺,食物好快就送到,大概是元氣代替品,不是說非常超級抵食,值得一試。

2020-05-14
Waiting Time
45 Minutes (Dine In)
$150 (Breakfast)