AI 搭的士買宵夜回家慢慢嘆,早飲早醉早瞓覺,食個宵夜瞓覺,瞓個好覺!飛的直達 24 小時營業的芯宜,姐姐嬸嬸們夾路歡迎,急急買個頂級燒味飯就跳回的士回家。燒鴨髀叉燒飯,我硬係覺得之前個姐姐斬得靚好多喎!白飯好濕爛,黏晒嘴。蔥實在太大粒,腥草味超級強烈,有少少想反胃,唯有挑走晒去啦。叉燒乾瘦硬鞋,少點牙力都唔掂,味道還可以。何解無燒鵝架?幸好燒鴨髀滿意好食,皮香肉嫩又唔肥膩,醃味清爽甜甜。餸食晒,爛飯剩半盒!浪費我寶貴 quota,剛才突然掛住前近日紅磡富華肥美香甜黯然銷魂飯,先飛的士黎買架乍!燒鴨髀切雞髀飯,$40 蚊勁抵食,快靚正,非常高質好味!燒味出品快靚正,侍應們又熱情、笑面迎人,買得開心。大大隻雞髀併大大隻鴨髀堅塞爆飯盒,緊緊合埋到乍。嫩嫩雞髀肉被薄薄滑滑雞皮黏著,油香帶著咸香極可口啊!醃料香濃,皮香肉嫩燒鴨髀,肉質雖然不及燒鵝幼滑多汁,但已足夠使我心滿意足。香口蔥汁豉油撈上亁爽飯粒,撘載件服肥美雞髀肉或鴨髀肉直送入口,美味致極。燒味譽滿中外,中華數千年歷史既精髓!

燒鴨髀叉燒飯
2016-09-18
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
$40 (Last Night Supper)