2017-10-24 177 views
呢間係係荃灣既板燒吉列牛。位置都幾方便,由西荃灣西西鐵站行過去都只係五分鐘左右。 大概係荃灣廣場附近同門口有大招牌都幾易搵。鋪面唔算好大唔算多位, 但都坐得幾舒服。如果兩個人去通常都要坐四人位搭台。坐低見到大部分人都叫吉列牛,當然要叫定依黎試下啦。吉列牛厚度適中,容易燒又唔會覺得份量太少。秘之素食都幾特別,有紫菜同調味料開胃好多。但櫻花昆布湯就唔係咁岩口味。最後流心蛋就穩穩陣陣。我地係餐牌見到呢個朴葉味噌牛肉幾特別。好似名古屋既飛驒牛,叫左黎試下。店員都提左幾次好重口味😂 不過都想試試。一黎就見到好大塊葉🤦🏻‍♂️ 成間鋪都望過黎。要一路攪一唔燒都幾累下,怕唔熟燒左好耐。出黎味道係幾好,味噌味幾特別。大家想試下新野 可以試試😂比個瓶吸引左我地叫佢...我幾鍾意薑啤...😁

店員都提左幾次好重口味😂 不過都想試試。
一黎就見到好大塊葉🤦🏻‍♂️ 成間鋪都望過黎。
大家想試下新野 可以試試😂

比個瓶吸引左我地叫佢...我幾鍾意薑啤...😁