2024-01-29 178 views
兩個女真係吃貨黎😆 每次去食放題自助餐會好開心😁 週未我地去完影相之後就決定去荃灣 醫一醫肚🤭食個放題🍣🍤御滿屋有4個放題套餐選擇, 我地就揀左套餐A (有2小時& 77品放題)😀 價錢都算抵食入到餐廳已經覺得環境好好, 好乾淨~ 拎野食既位置都好方便! 大囡見到最愛既薯條🍟已經心心眼😍啦~ 店內野飲任拎• 好多款既罐裝飲品外🥤仲有幾款免費特飲🍸清酒🍶梅酒, 紅酒🍷 杯杯都好靚好吸引🤤餐廳內仲有自己沙律吧🥗, 甜品區, 凍熱飲區同雪糕🍦區🤭🤭 又來心心眼😍啦~ 雪櫃區有Haagen-Dazs, Movenpick, Dryers, 甜筒, 脆皮雪條等等~ 勁多款式!! 我地興奮到不得了😂😂放題亦都唔少得壽司🍣刺身! 超級肥美鮮甜😘 無論係熟食或者魚生都有好多嘅選擇~ 得地就推薦大家一定要叫三文魚, 大赤蝦, 燒牛肉同牛舌🥰放題最緊要係食得開心🥳 刺身, 雪糕, 特飲, 薯條都令我地好滿足🫶🏻 已經bookmark左~下次壽荃灣一定要再食多次❣️

兩個女真係吃貨黎😆